Родена е във Видин, където завършва и средното си образование. Висшето си образование завършва в СУ “Св. Климент Охридски” и известно време е сътрудник във видинските вестници “Видин” и “Ние”, след което в продължение на 7 години работи като продуцент, режисьор и водещ в БНТ. Прави предаванията за бойни изкуства “Будо”, “Самурай” и “Супершампиони”. През 1997 г. заминава за САЩ в творческа командировка, за да снима филм за българка с успешна кариера в Холивуд, и остава да живее в Лос Анджелис. Първоначално работи в телевизионната мрежа NBC, завършва продуцентство и режисура в Холивудския филмов институт и е кореспондент на в.”Неделник” в щата Калифорния.

След 2000-та година започва да се занимава предимно като преподавател и лечител с кундалини йога. Ученичка е на световно известната екстрасенска  д-р Дорийн Върчу.. В лечебната си практика използва кристали, звукова терапия, четене по лицето и свещенна нумерология. Практикува в Клиника за нелечими заболявания в Швейцария. Води семинари и практически занятия в центрове за духовно развитие в Европа, САЩ, Япония, Хонконг, Хавай, Сингапур, Тайван, Австралия, Нова Зеландия и други страни. Наричат я Хепи йоги, Нели Ейнджъл и Земен ангел.

Автор е на книгите – “Откровения в Холивуд”, “Кураж”, “Шепнещият с делфини”, “Талант”, “Излекувай вътрешното си дете с ангелите”, “Лечение с ангелите”, “Ангелски гадателски карти”, “Лечителите на България”/2015/, “Чудеса с ангели. Приказки за малки и големи”/2017/ и “Съветите на ангелите”/2017/.