Вариететната артистка Вили Кожухарова, известна като Жената каучук, Бриджитката, „Мис Кобрита“ и „Мис Черно море“ е родена на 5 юли 1948 г. в с. Самораново, Кюстендилска област, от където е баща ѝ, който е активен участник в антифашистката съпротива и партизанин от Рило-пиринския партизански отряд, но майка ѝ е от Видин и поради стекли се  обстоятелсва семейството се премества във Видин през 1961 г., когато Вили е вече ученичка в 6-ти клас. Тук тя завършва основното си образование във II – ро Основно училище „Отец Паисий“ и средно във Видинската гимназия „Димитър Благоев“ през 1966 г. Приета е за студентка във Висшия институт по физическо възпитание /ВИФ/ „Георги Дивитров“ – София, но поради излизане по майчинство прекъсва следването си и се завръща във Видин. Назначена е за учител по физкултура в СПТУ по облекло и хранене „Вела Пискова“ с допълване на часовете в ОУ „Тодор Петров“. През 1972 г. заминава отново за София, за да продължи следването си. През следващата година е ангажирана като солова изпълнителка на изключително ефектния номер на „жената каучук“ и започва шеметната ѝ кариера във вариетета, циркови програми, заведения, клубове, културни и спортни събития. След приключване на активната си артистична кариера създава своя школа за обучение на вариететни акробати и има вече свои възпитаници, които достойно я представят, а представят и българската вариететна школа и у нас, и на световните подиуми.

Вили Кожухарова проявява своята пластичност и своя уникален талант още в най-ранната си детска възраст в семейството и сред близките си. За първи път с професионаленпоглед я оценява обаче една от учителките ѝ по физкултура във Видин. Следват заниманията ѝ с танци и балет, които я отвеждат до сцената на Видинския драматичен театър и срещата ѝ с Хачо Бояджиев /виж отделна статия/, който я включва в балетната група на оперетите „Севастополски валс“ от Константин Листов и „Фраскита“ от Франц Лехар и в някои от спектаклите на драматичния театър. Посещава и литературния кръжок към читалище „Цвят“, където изявява и поетичния си талант. В гимназиалните си години позира на учителя си по изобразително изкуство скулптора Александър Апостолов /виж отделна статия/ за скулптурната фигура на девойката във фонтана на Крайдунавския парк, зад хотел „Анна Кристина“. За физическата ѝ красота, изящество и финес говори прозвището Бриджитката, с което е известна и до днес във Видин, с което е известна и до днес във Видин, и което получава заради приликата си с една от най-популярните за онези години в целия свят френски актриси Бриджид Бардо. Също през тези години участва и се класира на призови места в 18-те  конкурса за красота по българското черноморие, като печели и голямата награда на конкурса „Мис Черно море“. След включването ѝ в културните прояви на Обединение „София концерт“ популярността ѝ добива нови измерения, а поканите за участия в програми у нас и в чужбина са неизброими. Ежедневни са изявите ѝ в есенните програми на Българския държавен цирк в София заедно с Емил Димитров, Лили Иванова, Стоянка Мутафова, Георги Парцалев и десетки знакови имена на българската естрада и театър. При турнетата, в които участва в чужбина получава и поредното си артистично име „Мис Кобрита“, поради затрудненията с произношението на фамилното ѝ име в западните страни, но и като оценка за таланта ѝ.

Коронният ѝ номер с влизане в стъклена кутия с размери 49-49-44 сантиметра с обувки с висок ток и при нейния ръст от 170 см. и до днес я прави уникална и недостижима и ѝ отрежда заслужено място сред кандидатите за книгата за рекордите „Гинес“.

Вили Кожухарова има десетки отличия от престижни конкурси в България и по света. Получавала е награди лично от Михаил Горбачов, Ерих Хонекер и други световно известни личности. През 2021 г. тя бе отличена и с „Икар“ за постижения в каучук акробатиката.